Николай Михайлов

Николай Михайлов
Основател/Председател на клуба

Николай е най-големият експерт по иновация на спорта в България в действие. Той е първият ръководител от България, който започва да работи с треньори от Франция, Испания и Италия, за да вкара методика, която отразява всички промени и изисквания на съвременните тренировки по Карате.

Визионер, новатор и стратегически мислител, Николай има над 20 години опит като високо уважаван ръководител и треньор на представителния отбор в чужбина.

Николай е убеден, че голяма част от способността му да накара другите да предприемат действия се дължи просто на собствената му страст към нещата, в които участва – като собственик на бизнес и като лидер в своята индустрия.

Силната вяра и ангажираността му за МАКСИМАлно удовлетвотение е очевидна във всички области на Спортен клуб Максима и неговата успешна програма за обучение и тренировки, която работи, за да помогне на децата да постигнат пълния си потенциал както на тренировки, така и в личния си живот.

Инициатор и съорганизатор на много международни семинари и майсторски класове за треньори и състезатели в България и чужбина.

Представител на Световния Съюз на Карате-до Федерациите за България.


Опит във:

  • Карате, Кунг-фу и Таекуон-до
  • Планиране и подготовка на тренировъчния процес
  • Кондиционни тренировки
  • Италия, Франция и Испания

Контакти

Телефон: 0888 207 623

Email: nmihaylov@maximasport.com