Силвия Йорданова

Силвия Йорданова
Инструктор

Като архитект, Силвия винаги гледа на нещата в перспектива. И в живота, и на тренировки тя винаги гледа на нещата от всички ъгъли, които могат да доведат до желания резултат.

С повече от 13 години тренировки и хиляди часове на подготовка и семинари с повечето световни лидери, Силвия има богат опит и практика в най-добрите карате школи в света. Още като ученик после и като студент, въперки натоварената си програма, тя никога не е спирала с тренировките. Изминала е всичките 15 стъпки и е убедена, че независимо в какъв момент от живота си се намира ученикът, тези тренировки помагат да бъде той по-организиран, отговорен и постоянен.

Сега Силвия помага на децата по пътя на тяхната трансформация и ги учи да виждат изход от всяка една ситуация в живота. Има амбицията да възпитава и вдъхновява децата да бъдат будни, дейни и уверени.

Силвия е в основата на всеки един детайл по организацията и подготовката на известните спортни лагери на клуб Максима, които промениха вижданията и карат другите клубове да следят и копират новите тенденции и идеи.


Опит във:

  • Карате 13+ години
  • Работа с деца

Контакти

Телефон: 0889 417 582

Email: syordanova@maximasport.com