Добра основа и

Дисциплина за цял живот


Това е уникална програма, специално разработена съвместно с италиански и испански специалисти и дава много ползи на момичета и момчета от предучилищна и начална училищна възраст. Тя е проектирана да бъде 14-месечна програма, която изгражда необходимите качества преди детето да премине в следващата група.

Нашата учебна програма е предназначена да помогне за развитието на детето освен в спорта, вкъщи и в училище. Програмата е разделена на стъпки. Всяка стъпкa или „нивo“ изисква детето да демонстрира определено поведение, за да се яви на изпит за по-висока степен. Децата са готови да преминат към по-висока степен, когато са изпълнени две условия – Добро поведение (във/извън тренировките) и Техническо израстване (карате техники).

Програмата няма за цел да създава шампиони, а да възпитава поведение и развива основни физически качества, които децата трябва да придобият на тази възраст. Чрез допълнителните усилия, фокус и дисциплина, която им е нужна за успешно преминаване на следващо ниво, децата осъзнават, че могат да бъдат успешни в карате и в живота.

Нашата програма за деца е нещо повече от обучението по Kарате. Ние използваме интереса на децата към тренировките и си партнираме с родители и учители, за да сме сигурни, че децата на Максима са също толкова успешни в класната стая, колкото са на тренировки и състезания!

Ограничен прием и селекция


За да гарантираме адекватна и нормална работа с децата бройките са ограничени.

Предварително се извиняваме на тези, които няма да бъдат приети!

Възраст
до 10 години

3 Тренировки седмично

25 Места
на година

x2 Треньора
в група

НАШИТЕ ДЕЦА СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ ОСТАНАЛИТЕ

Защото са възпитани и добри, борбени и съобразителни!

Тренировката включва

Технически Умения

Всяка тренировка включва заучаване и различни комбинации от удари, ритници и блокове. Тези упражнения спомагат за подобряване на двигателните умения, физическите способности и физическата подготовка. Когато децата напредват в тези тренировки, техният инстинкт, координация и баланс се подобряват. Издръжливостта на тялото се повишава. Това също така помага на децата да развият способностите си за самозащита.

Физическа Подготовка

Поддържането на добра форма е основна част от нашата програма. Интегрираме упражнения от други спортове, които помагат на бойните изкуства. Силовите и кондиционните упражнения, които включват тренировките, помагат за изграждане на силата на горната и долната част на тялото. В комбинация с типичните за бойните изкуства игрови спаринг тренировки, се получава тренировка, която подобрява сърдечно-съдовата система и издръжливостта на сърцето.

Самозащита Психология

Тормозът при децата започва още в първи клас в началното училище. Важно за децата е да знаят как не само да идентифицират ситуации на тормоз, но и какво да правят, когато те или някой друг е обект на тормоз. Нашето обучение за борба с тормоза е широкообхватно и нашата програма за обучение включва както обучение за избягване, така и продължително обучение за самозащита. Искаме да помогнем на младежите да придобият способността да се защитават безопасно и ефективно.

И още...

УВАЖЕНИЕ И САМОЧУВСТВИЕ

Програмата използва традиционните ценности на бойните изкуства, за да се бори с проблемите на натиска от връстници, самочувствието, мотивацията, дисциплината и др. Започвайки с уважение не само към друг, но и към себе си, идва разбирането за необходимостта от мирно разрешаване на конфликта. Тренировките научават децата да избягват и контролират ситуациите на тормоз.

ГЪВКАВОСТ, КООРДИНАЦИЯ И БАЛАНС

Физическите ползи от обучението по карате са много. Нашата цел в Максима е борбата с нарастващата епидемия от затлъстяване и лошо здраве, свързани с липсата на физически упражнения. Бойните изкуства, по своята същност, са забавен и ефективен начин за поддържане на тялото. Много опитни спортисти практикуват бойни изкуства, за да поддържат върхови постижения.

ПРЕДСТАВЯНЕ, МОТИВАЦИЯ, НАСТРОЙКА НА ЦЕЛИТЕ И УСПЕХ

Нашите деца развиват своята увереност чрез успех. Учениците бързо осъзнават ползите от упорита работа, поставянето на цели и постоянството, които засягат други области на живота, включително: училище, вкъщи и участие в други дейности. Ние вярваме, че самочувствие се развива когато постигнеш цел след като положиш усилие. Удовлетворението, което идва с успешен заслужен резултат, е нещо, което децата на Максима искат да повторят, а резултатът е дете, амбицирано за успех.

Най-добрите тренировки по карате за деца!

КОНТАКТИ

0887 562 437
0888 207 623
info@maximasport.com

© 2002-2022 Всички права принадлежат на Спортен клуб Максима |  Правилник / Код на поведение

Book Your Free Session Now

Enter your email below and we'll contact you to arrange your free session

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Съжаляваме!!!

В момента нямаме свободни места

Ако имате желание да се запишете, може да се свържете с нас, за да ви обясним каква е процедурата за записване и прием на нови деца на тел.0887 562 437

Close