Физическо и

Нравствено възпитание


Най-трудният и най-важният период в човешкия живот!

В тази възраст настъпва съществена промяна в съзнанието, мисленето и поведението на юношите. Това е времето, когато тяхната концепция за себе си наистина започва да се оформя. Учениците често търсят подходящата за себе си среда сред своите връстници.

За да окаже положително въздействие и да осигури добра среда в най-застрашения период, нашите тренировки освен да подобрят и развият технически умения им дават много възможности за изява, които ги стимулират да вървят напред.

Тези тренировки освен карате умения развиват дисциплина, упоритост и умения, с които ще могат да се справят в социалната среда. Дават им шанс да се изявяват, свободно да общуват със своите връстници и всеки да намери място в социалната група. Ситуациите, в които попадат и с които трябва да се справят, ги стимулират да проявяват изобретателност и да търсят начин да се справят.

Тренировки, които учат децата на много повече от удари и ритници. Тренировки, които помагат за преодоляване на трудностите и избягване на честите в тази възраст конфликти.

Повече от Удари & Ритници


Програмата интегрира традиционните ценности на карате с модерни методи на обучение, които да отговарят на интересите и очакванията на юношите, като поставя силен акцент върху развитие на интелектуалните способности и ценните житейски умения като отговорност и вяра в собствените им възможности.

Възраст
до 10 години

3 Тренировки седмично

15 Места
на година

x2 Треньора
в група

НАШИТЕ ДЕЦА СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ ОСТАНАЛИТЕ

Защото са възпитани и добри, борбени и съобразителни!

Тренировката включва

Технически Умения

Всяка тренировка включва заучаване и различни комбинации от удари, ритници и блокове. Тези упражнения спомагат за подобряване на двигателните умения, физическите способности и физическата подготовка. Когато юношите напредват в тези тренировки, техният инстинкт, координация и баланс се подобряват. Издръжливостта на тялото се повишава. Това също така им помага да развият способностите си за самозащита.

Физическа Подготовка

Поддържането на добра форма е основна част от нашата програма. Интегрираме упражнения от други спортове, които помагат на бойните изкуства. Силовите и кондиционните упражнения, които включват тренировките помагат за изграждане на силата на горната и долната част на тялото. В комбинация с типичните за бойните изкуства игрови спаринг тренировки, се получава тренировка, която подобрява сърдечно-съдовата система и издръжливостта на сърцето.

Самозащита Психология

Тормозът в тази възраст става още по-сериозен. Важно е да могат да предвиждат и да знаят какво да правят, когато те или някой друг е обект на тормоз. Нашето обучение за борба с тормоза е широкообхватно и нашата програма за обучение включва както обучение за избягване, така и продължително обучение за самозащита. Искаме да помогнем на младежите да придобият способността да избягват опасни ситуации.

И още...

САМОЧУВСТВИЕ И ОЦЕНКА

В тази възраст юношите засилват своята самооценката. Ние разбираме колко важно за тийнейджърите е да имат положителна самооценка. За много от тях успехът, самочувствието и самосъзнанието определят техния физически и емоционален комфорт. В нашите зали създаваме позитивна среда и ги учим да търсят начини, които ще им донесат успех.

ИЗПИТИ И СЪСТЕЗАНИЯ

Ние даваме възможност на всеки, който иска да се изяви да участва на многобройните възможности през годината. От изпит за колан до състезания и семинари в чужбина. Тези изяви дават възможност на юношите да приложат техните знания и да се изяват с това което са научили. Тренировките включват подготовка за явяване на изпит за колан и участия в състезания.

МОТИВАЦИЯ И УСПЕХ

Нашите деца развиват своята увереност чрез успех. Учениците бързо осъзнават ползите от постоянството и упорита работа, които засягат други области на живота, включително: училище, вкъщи и участие в други дейности. Ние вярваме, че самочувствие се развива когато постигнеш цел след като положиш усилие. Удовлетворението, което идва с успешен заслужен резултат, е нещо, което децата на Максима искат да повторят, а резултатът е дете, амбицирано за успех.

Най-добрите тренировки по карате за деца!

КОНТАКТИ

0887 562 437
0888 207 623
info@maximasport.com

© 2002-2022 Всички права принадлежат на Спортен клуб Максима |  Правилник / Код на поведение

Book Your Free Session Now

Enter your email below and we'll contact you to arrange your free session

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Съжаляваме!!!

В момента нямаме свободни места

Ако имате желание да се запишете, може да се свържете с нас, за да ви обясним каква е процедурата за записване и прием на нови деца на тел.0887 562 437

Close